SUOMALAISEN MOTORISTIN TUKENA

Varkaus Racing Teamin matkamotoristit tekivät ennakkoluulottoman ja fiksun ratkaisun

MotoClubWarkauden iloiset motoristit uusine HANDYineen.

Varkaus Racing Team Ry/MCW matkamotoristit tekivät ennakkoluulottoman ja fiksun ratkaisun: he päättivät hankkia kerralla koko porukalle kunnon seisontatuen alustat. Matkamotoristien rahastonhoitaja Timo Männikkö kertoo bonganneensa HANDYn MOTOUUTISTEN viikkokirjeen uutisista. Kun toinen hallituksen jäsen oli jo aiemmin tilannut HANDYn, ja kehui käyttäneensä sitä tyytyväisenä, oli helppo laittaa tarjouspyyntö nettisivujen yhteydenottolomakkeella. Nopean vastauksen ja tehdyn tilauksen jälkeen 150 oranssin väristä HANDYa lähtikin jo seuraavana päivänä kohti varkautelaismotoristeja.

Vielä kerran, kiitokset ja onnittelut fiksusta valinnasta!

MotoClubWarkauden kotisivuille pääset tästä: https://www.mcw.fi/