SUOMALAISEN MOTORISTIN TUKENA

Juttua Myynti & Markkinointi -lehdessä: “MOOTTORIPYÖRÄHARRASTUS POIKI YRITTÄJÄLLE TUOTEIDEAN”

Kuvakaappaus Myynti & Markkinointi -lehdestä.

 

“Seppo Frilander koki kantapään kautta, että yli viisikymppisen liikelahjayrittäjän on vaikea löytää palkkatyötä. Kaatunut moottoripyörä synnytti idean tuotteesta, jonka ympärille alkoi syntyä uutta liiketoimintaa…”

Myynti & Markkinointi on myynnin ja markkinoinnin ammattilaisten MMA:n ammattilehti. Lehden toimituksesta kerrottiin, että HANDYn ja yrittäjän tarina saattaisi kiinnostaa useita lehden lukijoita, sillä myös monet MMA:n jäsenet ovat joutuneet kokemaan työttömyyttä ja etsimään elämässään uutta suuntaa. Jäsenten keskuudessa suoritetun kyselytutkimuksen mukaan yhä useampi on myös harkinnut yrittäjäksi ryhtymistä.

Voit lukea artikkelin Myynnin & Markkinoinnin 4/18 näköislehdestä. Selaa sivulle 48. Katso myös IDEAA & ILMIÖITÄ -palstalta Apuväline motoristeille -artikkeli sivulla 53.

https://issuu.com/myyntijamarkkinointi/docs/naytto_4_2018