SUOMALAISEN MOTORISTIN TUKENA

Kiitos yhteistyöstä Pieksämäen Moottoripyöräkerho!

Kuvassa osa PiMoKe:n jäsenistä, jotka osallistuivat HANDYn kehittämiseen. Valmiit tuotteet mukana, lähdössä vaativampaan “kenttätestaukseen”. Kiitos yhteistyöstä HANDYPLATE, toivottaa PiMoKe ry!        Kuva Harri Eronen.

Pieksämäen Moottoripyöräkerho PiMoKe ry:n jäsenet osallistuivat HANDYn  tuotetestaukseen kaikkein runsaslukuisimmalla joukolla kesällä 2017. Kerhon rahastonhoitaja Harri Eronen jakoi vihdoinkin HANDYPLATE Finlandin puolesta ilmaiset HANDYt kaikille testaukseen osallistuneille. Sitä ennen hän kuitenkin kertoi Seppo Frilanderin terveiset ja hieman testauksen sekä kyselyn tuloksista. Kyselyn avulla löytyi tuotteelle mm. nimi KÄTEVÄ eli HANDY, värit musta ja oranssi, sekä sopiva hinta. Testauksen ansiosta levyn muotoilua paranneltiin, mm. tyvestä avoin kaukalo, jolloin seisontatuen liu’uttaminen onnistuu helpommin levyn päälle. Myös kaukalon leveyttä lisättiin käytön helpottamiseksi. ABS-muovi osoittautui hyväksi ja kestäväksi valinnaksi, sillä se on sitkeää, eikä murru tai halkea, kuten jotkin muut muovilaadut.

Vielä kerran, paljon kiitoksia kaikille testaukseen ja kyselyyn osallistuneille!

PiMoKe:n kotisivuille pääset tästä: http://www.pimoke.fi/