SUOMALAISEN MOTORISTIN TUKENA

KESKISUOMALAINEN: Handy on pieni mutta toimiva keksintö

Kuvakaappaus Keskisuomalaisen sivulta.

 

Myös Keskisuomalaisen kokenut ja arvostettu liikennetoimittaja Harri Blomqvist bongasi HANDyn näin ajokauden päätteeksi. Perjantain 5.10. lehdessä hän kirjoittaa mm. monen motoristin tuskailevan pehmeälle alustalle pysäköidessään. Kokeneilla motoristeilla saattaa olla mukanaan pieni metallilevy tai vanerin pala. Kaikkein kätevin apuväline ei esimerkiksi irrallinen pala vaneria kuitenkaan ole, hän jatkaa.

HANDYstä hän toteaa, että yksinkertainen on kaunista ja levyn muotoilu estää seisontatukea liukumasta levyn yli. Hän jatkaa, että HANDY helpottaa myös toista motoristien pehmeän paikan pysäköinnin ongelmaa. Ei ole ihan helppoa nostaa aluslaatta maasta ja samalla pitää pyörä tukevasti pystyssä. HANDYyn on kiinnitetty naru, jonka toisen pään voi vaikkapa pujottaa ohjaustankoon. Näin levy on helppo kelata ylös pyörän satulassa istuen. Sitten vaan HANDY taskuun ja takaisin maantielle, Blomqvist päättää kirjoituksensa.

Artikkeli kokonaisuudessaan on luettavissa perjantain 5.10.2018 Keskisuomalaisen paperi- ja näköislehdessä sivulla 51. Voit lukea jutun myös tästä:

https://www.ksml.fi/teemat/autot/En%C3%A4%C3%A4-et-tarvitse-etsi%C3%A4-laudanp%C3%A4tk%C3%A4%C3%A4-tai-litte%C3%A4%C3%A4-kive%C3%A4-%E2%80%93-kymmenen-euron-seisontatuki-on-motoristille-iso-ilo/1265472