SUOMALAISEN MOTORISTIN TUKENA

UUTTA: SkyPro Mainostekstiilit ja Design-tuotteet

 

 

 

 

 

HANDYPLATE Finland on aloittanut laadukkaiden SkyPro Mainostekstiilien ja Design-tuotteiden jälleenmyyjänä. Yrityksille ja yhteisöille suunnattu myynti tapahtuu aputoiminimi Liikelahjaedustus SEPPO FRILANDERin kautta.

Esimerkkeinä laajasta tekstiilivalikoimasta mainittakoon mm. Fruit of the Loom, Helly Hansen ja Result, sekä design-tuotteista Johanna Oras ja Jukka Rintala. Eri tuoteryhmiin ja tuotteisiin pääset tutustumaan alla olevasta linkistä.

Klikkaa tuotteen kuvaa, jolloin tuotteen tiedot tulevat näkyviin. Klikkaamalla väri- ja kokovaihtoehtoja pääset lisäämään tuotteen ostos-/tarjouspyyntökoriin. Voit tilata yrityksellesi tuotteita vapaasti valiten ilman logo-merkkauksia, mutta halutessasi tuotteisiin logon teemme siitä erillisen tarjouksen. Lähetämme aina tilausvahvistuksen tai tarjouksen tarjouspyyntökorin sisällön ja tietojesi vahvistamisen jälkeen.

Voit ottaa yhteyttä ja pyytää tarjousta myös Info-painikkeen kautta. Valikoimiimme pääset siis tästä: mainoslahjat.skypro.fi