SUOMALAISEN MOTORISTIN TUKENA

HANDYN TYYTYVÄISYYSKYSELY: kaikki vastanneet erittäin tyytyväisiä!

Mervi Lindroth ja Kawasaki. Mervi on yksi HANDYn tyytyväisistä käyttäjistä. Tässä ei HANDYlle ollutkaan käyttöä.

HANDYPLATE Finland suoritti pienimuotoisen kyselytutkimuksen HANDYn ostaneille motoristeille menneen ajokauden päätteeksi. Kysely tehtiin sähköpostitse osalle verkkosivujen kautta tuotetta tilanneista motoristeista. Vastausprosentti oli noin 50. Tyytyväisyyskyselyn tulokset muistuttivat “neuvosto-ajan vaalituloksia”, sillä kaikki kyselyyn vastanneet olivat erittäin tyytyväisiä tuotteeseen. Sen lisäksi kaikki vastanneet suosittelisivat HANDYä varmasti kavereilleen!

Kuin vakuudeksi, kysyttäessä mitä hyvää tai huonoa koettiin tuotteessa ja mahdollisia kehittämisehdotuksia, sama linja jatkui. Yksi erittäin tyytyväisistä  HANDYn käyttäjistä on aktiivinen Naismotoristi Mervi Lindroth. Hän kertookin, että laittoi heti kuvaa Naismotoristien Facebook-ryhmään oman HANDYn saatuaan. Hän jatkaa, että ehdottomasti hyvää on se, että saa narusta nostettua ylös kun ei yletä alas kurottaa. Mitään negatiivista hän ei osaa sanoa HANDYstä. Ja kiitos vielä tuosta huippu keksinnöstäsi, se on aivan loistava, Mervi päättää hehkutuksensa.

Seuraavassa joitain otteita muiltakin motoristeilta saadusta palautteesta:

“Tuote toimii juuri niin kuin oli markkinoitu. Loistava pehmeällä alustalla ja tarpeeksi kevyt pitää taskussakin mukana. Mukana oleva naru on tarpeeksi pitkä tuotteen sopivuudelle pyörään kuin pyörään. Tuote on herättänyt kiinnostusta, missä käyttänyt. Vinkattu tietysti ostopaikka. Tomppa”

“Olen ollut Handyplateen erittäin tyytyväinen ja olen jo useammalle motoristille suositellut sitä. Naru on oivallinen lisä mm. levyä asettaessa eikä toisaalta levy unohdu maahan liikkeelle lähdettäessä. Kyseessä on mielestäni oivallinen varuste jokaisellle motoristille. Tapio”

“Kyllä on hyvä tuo Handy varsinkin BMW R 1200 GSA:lla liikkuessa. Gessu kun on vallan korkea pyörä, niin eipä tarvitse enää kyykistellä lapun asennuksessa ja sitä pois ottaessa. Gessun vähän leveämpi sivujalan tassu mahtuu lapulle hyvin.”

“Kesällä tuotteelle tuli käyttöä muutaman kerran ja silloin se oli tuote paikallaan, kätevä käytössä. Ei siinä mitään huonoa ollut.”

“Toimiva peli, helppo käyttää :-)”

Tällaisen palautteen jälkeen menee kyllä ihan sanattomaksi…

Kiitos!

Seppo Frilander

ps. messuilla tavataan…

Liite: HANDYn tyytyväisyyskyselyn kolme kysymystä

Kuvakaappaus: tyytyväisyyskyselyn kolme kysymystä.