SUOMALAISEN MOTORISTIN TUKENA

HANDYPLATE Finland messuilla mukana – Tervetuloa!

Tervetuloa MP 19 Moottoripyörämessuille HANDYPLATE Finlandin messuosastolle 6e70

HANDYPLATE Finlandin messuosasto löytyy Harley Davidsonin ja Imatran Moottorikerhon välistä. HANDYn kehittäjä ja asiantuntija motoristi Seppo Frilander on paikalla joka päivä esittelemässä uutuustuotetta ja antamassa käyttövinkkejä.

Nyt kannattaa tulla laittamaan pikkurahalla HANDY taskuun ja liittyä tyytyväisten käyttäjien* joukkoon. HANDYn myyntihinta on 10 euroa, lisäksi rajattu erä viime vuoden malleja a 8 eur. Reilut määräalennukset: osta vaikka kaksi tai vie samalla myös kavereillesi!

* https://handyplate.fi/2018/11/12/handyn-tyytyvaisyyskysely-kayttajat-erittain-tyytyvaisia/

Lisäksi toimitusmyyntituotteina motoristin turvaliivi, motoristin mikrokuitupyyhe, heijastava reppu, heijastavat hanskat sekä heijastava pipo. Tutustu ja tilaa. Toimitukset kätevästi kirjeessä kotiin tai lähimpään postiin.

Nähdään messuilla!

MP-messujen sivuille pääset vaikka tästä: https://mp.messukeskus.com/yritys/515009/handyplate-finland/