SUOMALAISEN MOTORISTIN TUKENA

Messut oli menestys!

HANDYPLATE Finlandin messuosasto hetki ennen messujen avaamista. Tapahtuman aukioloaikoina kuvien ottamiseen ei aikaa juuri jäänytkään.

Yksinyrittäjä ensimmäistä kertaa MP-messuilla näytteilleasettajana: olipa rankka reissu niin fyysisesti kuin henkisesti, mutta hyvin antoisa ja unohtumaton kokemus. Kauppaa käytiin, kontakteja luotiin ja lukuisat motoristit liittyivät HANDYn tyytyväisten käyttäjien joukkoon. Yksi asia tuli kyllä selväksi: HANDYn kehittämiseen tehdyt uhraukset ovat olleet vaivansa arvoiset, sillä uutuustuotteen herättämä kiinnostus ja erinomainen vastaanotto todistavat sen. Oikealla asialla on oltu, tästä on hyvä jatkaa.

Erityiset kiitokset seuraaville tahoille hyvästä yhteistyöstä MP-messuilla:

  • Autoliitto ry
  • CMA Finland ry
  • Japsistarat ry
  • Liikenneopetus Niina Kansikas Oy
  • Suomen Motoristit ry
  • Touring Finlandia Moottorikerho ry