SUOMALAISEN MOTORISTIN TUKENA

Bike-lehdessä kokeiltua: HANDYPLATE sivuseisontatuen alusta

Kuvakaappaus tuoreesta Bike-lehdestä.

Bike-lehden kokenut toimittaja Janne Huhtala kokeili HANDYä, ja näin hän kirjoittaa uuden Bike-lehden 5/2019 kokeiltua-palstalla: ”ABS-muovista valmistettu tukeva alusta jakamaan sivuseisontatuen kuormaa laajemmalle alueelle. Joku käyttää samaan tehtävään vaneripalaa, toinen taas ruttaa tyhjän juomatölkin tähän tarkoitukseen. Handyplate on jalostettu selvästi pidemmälle. Siihen on muotoiltu ”kaukalo”, joka pitää sivuseisontatuen varmasti muovilevyn päällä. Kooltaan se on riittävän suuri suorittamaan tehtävänsä, mutta mahtuu kuitenkin ajopuvun taskuun helposti. Käytännöllisyyttä parantaa ylösvetonaru, jonka avulla Handyplaten saa kätevästi mukaan parkista lähdettäessä. Ylösvetonaru toimii samalla muistutuksena, kun narun yläpään pujottaa ohjaustankoon. Handyplaten päädyt on muotoiltu siten, että ylösvetonarun voi kääriä sen ympärille ja naru myös pysyy paikallaan. Kymppi on pikkuraha siitä, että sillä voi estää pyörän kaatumisen ja isommat vahingot. Myös mainio lahjaidea motoristille.”

Bike-lehden uusin numero löytyy täältä: www.bike.fi