SUOMALAISEN MOTORISTIN TUKENA

Kotimainen uutuustuote, jossa on ideaa

 

HANDYt tiskillä Mikkelin SR-Koneessa. Asiakasta asiantuntevasti palvelemassa kauppias Seppo Hämäläinen.

Markkinatutkimus tehty

Suoritimme kesällä 2017 prototyypin tuotetestauksen ja arvioinnin yhteydessä myös kysely- ja havaintotutkimuksen moottoripyörän seisontatuen alustan nykyisistä käyttötavoista sekä tarpeen arvioinnista.  Sen mukaan vasta 12 % motoristeista oli ostanut seisontatuen alustan kaupasta valtaosan tyytyessä itse tehtyihin alustoihin tai muihin “tilapäisvirityksiin”. Vastausten mukaan kuitenkin 88 % motoristeista oli kaivannut joskus mukana pidettävää levyä tai alustaa. Ylösvetonarusta ei ollut mitään havaintoa 72 %:lla vastaajista, joten valtaosalle kyselyyn osallistuneista oivallus narun käytöstä ja sen tuomista eduista tuli vasta testattavan tuotteen esittelyn yhteydessä. Uutuustuotteen idea olikin hyvä tai melko hyvä 84 %:n mielestä, samoin tuotteen muoto ja malli peräti 96 %:n mielestä! Kyselyn ansiosta saatiin selville myös suosituimmat värit sekä sopiva ulosmyyntihinta. Jopa tuotteen nimi löytyi vapaamuotoisista vastauksista. Tutustu 16-sivuiseen markkinatutkimukseen kokonaisuudessaan ja vakuutu! Katso myös jälleenmyyjien mielipide. Voit tilata tutkimustulokset alla olevalla yhteydenottolomakkeella. Lähetämme ne sähköpostiisi pdf-liitteenä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kilpailukykyistä katetta ja myynnin tukea

HANDY Side Stand Plate – KÄTEVÄ jalustan alusta tarjoaa kilpailukykyisen myyntikatteen ja haastateltujen jälleenmyyjien toiveiden mukaisen myynnin tuen.

Tarjoamme ensimmäisen tilauksen yhteydessä veloituksetta ylimääräisen mallin kulkureitin varrella tai kassaa lähinnä olevan esittelypyörän seisontatuen alle.

Sen lisäksi tarjoamme jokaisen kassan tai myyntitiskin yhteyteen ostetun 24 kpl pöytämyyntitelineen oheen veloituksetta ylimääräisen mallin, jota asiakkaat voivat tutkiskella. Pöytädisplay on hyvin erottuva ja toimii jo itsestään mainoksena. Siinä näkyy myös nettiosoite, josta voi katsoa esittelyvideon. Avainsanoja menestykselliseen myyntiin ovat hyvä esillepano, helppo saatavuus ja heräteostettavuus.

Myös mainoslahjaksi

Innovatiivinen, hyödyllinen, laadukas ja kotimainen uutuustuote sopii myös erinomaisesti mainoslahjaksi moottoripyörän, arvokkaan varustepaketin tai huollon ostajalle. Huokea lahja, joka vuodesta toiseen seuraa mukaan seikkailuihin ja säästää monelta harmilta.

Tervetuloa jälleenmyyjäksi

Haluatko liittyä nopeasti kasvavaan jälleenmyyjiemme joukkoon? Täytä yrityksesi tiedot alla olevalle yhteydenottolomakkeelle, niin lähetämme jälleenmyyntihinnaston ja infopaketin sähköpostiisi.

Voit myös tehdä tilauksen samalla yhteydenottolomakkeella hinnastomme ja toimitusehtojemme mukaisesti. Lähetämme tilausvahvistuksen aina ennen tuotteiden toimitusta.