SUOMALAISEN MOTORISTIN TUKENA


Erinomainen mainoslahja

 

 

Autokouluille

HANDY Side Stand Plate – KÄTEVÄ jalustan alusta on huokea mainoslahja, joka säästää juuri moottoripyöräkortin saaneen asiakkaanne monelta harmilta vuosiksi eteen päin. Auton ajokortin saaneille löytyy teiltäkin varmasti useita erilaisia mainoslahjoja, mutta entäpä tuoreelle motoristille?

Moottoripyörä- ja huoltoliikkeille

Hyödyllinen ja laadukas uutuustuote sopii myös erinomaisesti mainoslahjaksi moottoripyörän, arvokkaan varustepaketin tai huollon ostajalle. Lahja, joka seuraa mukaan seikkailuihin vuodesta toiseen.

 

Ei näin!
Vaan näin!

 

 

 

 

 

 

 

 

Vakuutusyhtiöille

Mainoslahja, jonka tarkoitus on vähentää omaisuusvahinkoja ja minimoida turhien henkilövahinkojen riskiä. Siis pienentää maksamienne vakuutuskorvausten määrää!
Voiko edullinen ja kirjeitse lähetettävä mainostuote tukea omaa liiketoimintaa tätä paremmin?

Moottoripyörätapahtumien järjestäjille

Kun pysäköinti- tai leiriytymispaikat ovat nurmikolla tai muulla pehmeällä alustalla,
KÄTEVÄ jalustan alusta tekee pysäköinnistä helpompaa ja turvallisempaa. Vaikka yö olisi ollut kuinka sateinen tahansa, narun ansiosta levyä ei tarvitse jättää aamulla upottavaan ja kuraiseen maahan, vaan kotimatka voi alkaa turvallisesti ja puhtain käsin.

 

 

 

 

 

 

 

 

Pyydä mainoslahjahinnasto

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella, niin lähetämme mainoslahjahinnastomme sekä painatukseen liittyvän infopaketin, jotta voit alkaa suunnitella omaa painatustasi.