SUOMALAISEN MOTORISTIN TUKENA


Motoristien kehittämä

”Loistava tuote, onpa hieno keksintö, juuri sopivan kokoinen!”

Käyttäjät sen tietävät. Edellä olevat suorat lainaukset ovat uutuustuotettamme tilanneilta motoristeilta. Eikä ihme, sillä lähes kolmekymmentä motoristia neljästä eri moottoripyöräkerhosta osallistui tuotetestaukseen ja kyselyyn kesällä 2017. Tuotteen suunnittelusta ja kehittämisestä vastasi kokenut motoristi Seppo Frilander. Myös alustalevyn valmistuksesta vastaa pitkän                    kokemuksen omaava motoristi ja muovialan ammattilainen.

Erityinen kiitos kuuluu tuotetestaukseen osallistuneille motoristeille, sillä heidän vastausten ja palautteen ansiosta saimme      kehitettyä uutuustuotteestamme juuri niin hyvän ja toimivan kuin olimme toivoneetkin. Jopa tuotteen värit ja nimi valittiin            saatujen vastausten perusteella. Kiitos vielä kerran kaikille osallistuneille!

Katso lähin jälleenmyyjäsi:Eikö löydy tai on liian kaukana?

Ehdota jälleenmyyjää alla olevalla yhteydenottolomakkeella. Voit ehdottaa yhtä tai useampaa lähialueesi jälleenmyyjää. Välitämme toiveesi eteenpäin infopaketin kera. Kerro toiveesi myös suoraan omalle myyjällesi.

Jälleenmyyjien verkosto laajenee jatkuvasti ja päivitämme jälleenmyyjien listaa säännöllisesti.

Voit tilata myös suoraan

Suosittelemme aina kääntymään lähimmän jälleenmyyjän puoleen, mutta tarvittaessa voit myös tilata suoraan meiltä “KÄTEVÄsti kirjeessä kotiin”. Toimitus tapahtuu tavallisena kirjepostina yhdessä laskun kanssa noin viikon toimitusajalla.

Tuotteen hinta on 10,00 euroa. Lisäksi veloitetaan postituskulut 2,50 euroa. Voit tilata enintään kaksi tuotetta 22,50 euron yhteishintaan toimituskuluineen. Maksuehto on 7 päivää netto. Tilauksen voit tehdä alla olevalla yhteydenottolomakkeella. Muista mainita lukumäärä ja tuotteen väri.

Moottoripyöräkerhot huom!

Suosittelemme myös moottoripyöräkerhoja olemaan yhteistyössä paikallisen jälleenmyyjän kanssa, mutta myymme myös suoraan kerhoille postiennakolla. Minimitoimitus on 12 kpl. Ottakaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella, niin lähetämme tilausehdot ja tarjouksen ilmoittamaanne sähköpostiosoitteeseen.

Ota yhteyttä!