SUOMALAISEN MOTORISTIN TUKENA

 

MUUT MAINOSLAHJAT

Yli 25 vuoden kokemuksella

 

Laaja valikoima tunnettuja merkkituotteita

Liikelahjaedustus SEPPO FRILANDER, HANDYPLATE Finlandin aputoiminimi on myös täyden palvelun mainoslahjatalo, joka tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita ja tunnettuja merkkituotteita. Valikoimiimme kuuluu lähes kaikki mahdollinen useista eri tuoteryhmistä, aivan edullisimmista massajakotuotteista ylimmän johdon VIP-tuotteisiin. Kauttamme saat myös mainospainatukset, brodeeraukset ja laserkaiverrukset. Alla on vain osa edustamistamme tuotemerkeistä ja linkeistä eri valmistajien ja maahantuojien kuvastoihin. Päivitämme tätä sivua jatkuvasti, jotta laajenevaan valikoimaamme tutustuminen käy jatkossa yhä sujuvammin.

Clique, Craft ja Sagaform

Kun tarvitset laadukkaita tekstiilejä ulkoiluun ja todella hikisiin liikuntaharrastuksiin, ovat Clique ja Craft varmoja valintoja. Craftin tekniset alusasut sopivat myös erinomaisesti motoristeille niin kuumina kuin kylminä päivinä. Monipuolisiin valikoimiimme pääset tutustumaan tästä.

Sagaform tarjoaa laadukkaita ja kohtuuhintaisia lahjatuotteita houkuttelevissa lahjapakkauksissa niin retkeilyyn, grillaukseen, keittiöön ja moneen muuhunkin mukavaan käyttöön. Tutustu laajaan tuotevalikoimaan ja löydä omat suosikkisi Sagaformin lahjamaailmasta.

SkyPro Mainostekstiilit ja Design-tuotteet

Esimerkkeinä laajasta tekstiilivalikoimasta mainittakoon mm. Fruit of the Loom, Helly Hansen ja Result, sekä design-tuotteista Johanna Oras ja Jukka Rintala. Eri tuoteryhmiin ja tuotteisiin pääset tutustumaan alla olevasta linkistä. Klikkaa tuotteen kuvaa, jolloin tuotteen tiedot tulevat näkyviin. Klikkaamalla väri- ja kokovaihtoehtoja pääset lisäämään tuotteen ostos-/tarjouspyyntökoriin. Voit tilata yrityksellesi tuotteita vapaasti valiten ilman logo-merkkauksia, mutta halutessasi tuotteisiin logon teemme siitä erillisen tarjouksen. Lähetämme aina tilausvahvistuksen tai tarjouksen tarjouspyyntökorin sisällön ja tietojesi vahvistamisen jälkeen. Voit ottaa yhteyttä ja pyytää tarjousta myös Info-painikkeen kautta. Valikoimiimme pääset siis tästä: Mainostekstiilit ja Design-tuotteet

Merkkituotteet ulkoilmaihmisille

Aktiivisille ulkoilmaihmisille laadukkaita merkkituotteita tarjoavat mm. Arena, Bridgedale, Isosteel, Mag-Lite ja Petzl. Lisää eri tuotemerkkejä ja tuotteita löydät Merkkituotteet-kuvastosta.

Giveaway kampanja- ja promootiotuotteet

Kun tarvitset edullisia massajakotuotteita yrityksesi kampanjoihin ja erilaisiin promootioihin, kannattaa selata alla olevia kuvastoja:

Giveaway kampanja- ja promootiotuotteet S-kuvasto

Giveaway kampanja- ja promootiotuotteet XXL-kuvasto

Lisää Giveaway-tuotteita

Kotimaiset Coreflect-heijastimet

Edulliset mainoskynät

Edulliset espanjalaiset ja tyylikkäät italialaiset mainoskynät löydät seuraavista kuvastoista:

Edulliset BIC-mainoskynät

Tyylikkäät Stilo-mainoskynät

Ota yhteyttä, pyydä tarjousta

Kun etsit yrityksellesi asiakas- tai henkilökuntalahjaa, tai edullista mainostuotetta markkinointikampanjan tueksi, anna meidän auttaa, niin etsimme juuri teidän tarpeisiinne sopivan ratkaisun. Tai pyydä tarjousta kuvastosta löytämästäsi tuotteesta alla olevalla lomakkeella.