SUOMALAISEN MOTORISTIN TUKENA

KOKEMUSTA JA OSAAMISTA

HANDYPLATE Finland on kokeneen motoristin ja mainoslahja-alan yrittäjän Seppo Frilanderin perustama yritys. Yli 20 vuotta kestäneestä intohimoisesta moottoripyöräilyharrastuksesta syntyneen tuoteidean ja mainoslahja-alalta yli 25 vuoden kokemuksen ja osaamisen yhdistäminen suomalaisten motoristien hyväksi on ollut yrityksen perustamisen lähtökohta. Tavoitteena on tehdä motoristin arjesta helpompaa, vähentää omaisuusvahinkoja ja minimoida turhien henkilövahinkojen riskiä. Näiden tavoitteiden saavuttamiseksi tuomme markkinoille kehittämämme uutuustuotteen, aivan uudenlaisen moottoripyörän seisontatuen alustan, HANDY Side Stand Platen eli KÄTEVÄn jalustan alustan.

Liikelahjaedustus SEPPO FRILANDER, yrityksen aputoiminimi, jatkaa yli 25 vuoden perinteitä tarjoamalla edelleen myös muita liike- ja mainoslahjapalveluita yksilöllisesti ja laadukkaasti, mutta kilpailukykyiseen hintaan.

Yrityksen kaupparekisteriin merkitty toimiala on moottoripyörätarvikkeiden tukku-, vähittäis- ja verkkokauppa sekä postimyynti. Lisäksi aputoiminimen toimialaksi on merkitty liike- ja mainoslahjojen tukku-, vähittäis- ja verkkokauppa.

 

Toiminimi: HANDYPLATE Finland
Y-tunnus: 1200163-3
Kotipaikka: Mikkeli